Wednesday Addams vanaf 23 november op Netflix, nieuwe trailer vrijgegeven

Wednesday Addams Netflix -pragafied

De films van Tim Burton hebben mij altijd weten fascineren. En de tentoonstelling die enkele jaren geleden in Genk te zien was, trok me helemaal over de streep.

De eigenwijze regisseur heeft voor Netflix een serie gemaakt waarin Wednesday Adams, de dochter uit de Addams Family, de hoofdrol speelt. Wat meteen opvalt is de typerende donkere sfeer waar Burton gekend voor is. Dit smaakt meteen naar meer, al zal ik nog even geduld moeten uitoefenen…

Wednesday Addams is vanaf 23 november exclusief op Netflix te zien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.