fbpx

Black Adam komt naar Fortnite

Black Adam

Terwijl iedereen Overwatch 2 aan het uitproberen is, blijk ik rustig die andere grote free-to-play game spelen. En daar komt binnenkort een nieuwe skin voor uit: die van DC-superheld Black Adam.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson geeft in de aankomende film gestalte aan deze superheld en hij zal dus ook zo te zien zijn in de razend populaire game van Epic Games. Naast de skin komen ook een speciale pickaxe, emote en backbling beschikbaar.

Op 21 oktober om 2u00 ‘s nachts zal de Black Adam-skin beschikbaar zijn in de Fortnite Store. The Rock geeft sinds het begin van Chapter 3 van Fortnite ook al gestalte aan The Foundation.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: