fbpx

The Witcher 3 PS5/Xbox Series X versies komen deze maand zegt insider

Hoe zit het nu eigenlijk met die fameuze en vaak uitgestelde next-gen updates voor The Witcher 3? En zit iemand daar nog op te wachten? Een insider beweert het antwoord te kennen.

Een YouTuber, die zich toelegt op The Witcher en Cyberpunk 2077, beweert namelijk dat de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van The Witcher 3: Wild Hunt eind oktober verschijnen.

Hambone Gaming beweert namelijk dat CD Projekt Red een “20 Years of CDPR” concert heeft aangekondigd op het Lucca Comics and Games festival op 28 oktober. En het artwork dat de studio hiervoor gebruikt is new-gen artwork van Geralt in The Witcher 3: Wild Hunt.

We zijn alvast benieuwd of hij het bij het rechte eind zal hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: