Cuphead krijgt een fysieke release

Cuphead

Goed nieuws voor de verzamelaars onder ons. Want het verrassend moeilijke Cuphead krijgt op 6 december een fysieke release dankzij uitgever iam8bit.

Deze fysieke editie van Cuphead wordt standaard geleverd met The Delicious Last Course DLC-uitbreiding, zes verzamelbare Cuphead funnies cards, een Cuphead Club lidmaatschapskaart en prachtig artwork in de binnenkant van de hoes.

De iam8bit Collector’s Edition is exclusief te pre-orderen bij iam8bit.com. De fysieke versie ligt vanaf 6 december ook gewoon in de winkels, de Collector’s Edition komt er op een later moment beschikbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: