Gaat M3GAN horrorpop Chucky achterna?

Gisterenavond was ik verrast toen ik plots tijdens het zappen op televisie op aflevering 1 van seizoen 1 van de tv-serie Chucky botste. Als fan van de films, yep I am that old, was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Maar nu zou Chucky er een concurrente, of een moordzuchtig vriendinnetje, kunnen bijkrijgen…

Ik heb het dan over M3GAN, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste vriendin voor een kind(je) te zijn en de grootste bondgenoot voor een ouder. Al vind ik dat laatste wat vreemd en moet ik aan een ander soort poppen denken in dit geval. Maar bon, dat is een ander verhaal…

Maar net zoals dat vbij Chucky het geval is, loopt ook hier alles uit de hand… De film draait vanaf 12 januari in de cinema.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)