Travolta versus Willis in trailer voor actiethriller Paradise City

Wie versus wie? Ik vermoed dat de iets jongere gamers zich waarschijnlijk die vraag stellen bij het lezen van de titel van dit bericht. Gamers die iets ouder zijn, zoals ik dus, die weten ongetwijfeld wel wie Travolta en Willis zijn.

Feit is dat beide heren, na hun gezamenlijk optreden in het al even geniale Pulp Fiction blij zullen zijn. Blij omdat beide heren samen te zien zullen zijn in de actiethriller Paradise City.

Wanneer premiejager Ian Swan (Willis) wordt neergeschoten en doodgewaand na verdwijning in de wateren van Maui, gaan Swans zoon Ryan, zijn ex-partner en een lokale detective op zoek naar zijn moordenaars.

Na te zijn bedreigd door een meedogenloze machtsmakelaar (Travolta), lijken Ryan en zijn team geen opties meer te hebben totdat een excursie naar de streng bewaakte eilandgemeenschap Paradise City hen in contact brengt met een onvoorziene bondgenoot.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)