Activision denkt aan Modern Warfare 2-DLC in 2023 en géén nieuwe Call of Duty

Call of Duty Modern Warfare 2

Gaan ze bij Activision de weg op die Ubisoft in 2021/2022 gekozen heeft voor Assassin’s Creed? Met andere woorden voortbouwen aan de bestaande titel en met geen nieuwe op de proppen komen het jaar na launch? Het zou best wel eens kunnen…

Op 28 oktober verschijnt Call of Duty: Modern Warfare 2, en het zou dus best wel eens kunnen dat deze game twee jaar moet meegaan. Iets wat Ubisoft ook gedaan heeft met Assassin’s Creed Valhalla.

Het nieuws over de nieuwe betalende campaign DLC voor Modern Warfare 2 werd naar buiten gebracht door Call of Duty leaker TheGhostofHope. Volgens hem zou deze DLC verschijnen in 2023, tezamen met “greatest hits map pack” voor de 20e verjaardag van de serie.

TheGhostofHope staat echter niet alleen met zijn verhaal. Ook de bekende en toch wel betrouwbare Jason Schreier komt naaar buiten met dit nieuws.

Volgend jaar zal [Activision Blizzard] nieuw spul voor MW2 verkopen“, schreef hij in een tweet, “een uitbreiding of zoiets“.

Misschien moeten we eerst even afwachten hoe Modern Warfare 2 het doet. En vooral hopen dat hij beter is dan Vanguard…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)