Blizzard strooit met freebies om slechte start Overwatch 2 te compenseren

overwatch-lego-titan-set

Laat ons eerlijk zijn: de launch van Overwatch 2 had beter gekund. Maar Blizzard is niet de eerste de beste en dat laat het bedrijf ook deze keer weer opnieuw zien. De studio heeft iets goed te maken, en dat doen ze ook.

De ontwikkelaar/uitgever zal freebies uitdelen aan de fans en speciale events organiseren om de hobbelige start van hun free-to-play shooter wat te compenseren voor de spelers.

Reken onder andere op Double Match XP-weekends en leuke extra’s. Spelers die inloggen vanaf 25 oktober tot het einde van seizoen 1 krijgen een Cursed Captain Reaper Legendary skin en een Health Pack Weapon Charm.

Beide items zullen automatisch worden toegevoegd aan de collectie van mensen als ze binnen dat tijdsvenster inloggen.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: