fbpx

Gratis Halloween-update voor Back 4 Blood nu beschikbaar

Ook zombies zijn wel voor een Halloweenfeestje te vinden blijkbaar. Getuige daarvan Back 4 Bloods gratis Halloween-update die nu beschikbaar is.

De nieuwe content bevat cosmetics met een Halloween-thema die je kunt verdienen via Supply Lines, matchmaking voor de No Hope-moeilijkheidsgraad, nieuwe kaarten, skins voor personages, accessoires en meer.

De nieuwe Back 4 Blood-content is beschikbaar tot 13 november en bevat nieuwe seizoensgebonden skins voor Evangelo en Karlee, naast titels, emblemen en sprays in Halloween-thema. Er zijn ook nieuwe legendarische accessoires, het nieuwe kaarttype “Intel” en nieuwe wapenskins, waaronder de Pumpkin Eater.

Ook Fort Hope krijgt een Halloween look aangemeten die tot 13 november beschikbaar is. Dit alles nog eens aangevuld met de matchmaking-functie die wordt geïntroduceerd voor de No Hope-moeilijkheid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: