fbpx

Monster Hunter DLC vanaf 14 november beschikbaar in Sonic Frontiers

Sonic Frontiers

Eigenaardige samenwerkingen kunnen niet enkel in de muziekwereld maar blijkbaar ook in de gamesindustrie. Monster Hunter gecombineerd met een razendsnelle blauwe egel? Dat gaat vonken geven!

Sonic Frontiers is een open world game waarin je kan gaan en rennen waar je maar wil. Ik ben persoonlijk heel benieuwd hoe deze formule gaat uitpakken en zeker nu we weten dat deze DLC er komt.

Op 8 november kunnen we de bekende gouden ringen verzamelen op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d