fbpx

Sneak peek toont speciale art direction van Need For Speed Unbound

Need For Speed Unbound

Een grote verrassing was het niet meer als je de geruchten mocht geloven, maar toch pakten EA en ontwikkelaar Criterion vorige week plots uit met een splinternieuwe Need For Speed.

Deze kreeg de naam Unbound mee, maar veel meer dan een coole cinematische trailer kregen we niet geserveerd bij de aankondiging. Daar hebben Criterion en EA nu verandering in gebracht. Ze hebben via Twitter een kort voorproefje gegeven van hoe de game er zal uitzien. En ik kan het om eerlijk te zijn best smaken.

Ze combineren realistische bolides namelijk met cartooneske elementen zoals rookwolken en andere elementen die je blijkbaar ook kan aanpassen (of uitzetten als je het maar niks vindt). Criterion zegt dat dit een extensie is op het tunen van je wagen om je zo nog meer een eigen identiteit te geven in de game.

Need for Speed Unbound verschijnt op 2 december 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: