fbpx

Vette cinematische trailer voor Gotham Knights

Nog 10 dagen. Zo lang moeten we wachten tot we tanden/handen kunnen zetten in Gotham Knights. Ook onze eigenste auron_sagara weet zijn stress en enthousiasme geen blijf…

De hype rond de game wordt stelselmatig opgebouwd en daar doet uitgever Warner vandaag nog een schepje bovenop met een wel héél erg vette cinematische trailer van de game.

In Gotham Knights nemen we in een open wereld de controle over Batgirl, Robin, Nightwing en Red Hood. Over het verhaal is niet héél erg vele bekend, alleen dat het zich afspeel kort na het “verdacht” overlijden van een belangrijk persoon in Gotham.

Gotham Knights verschijnt op 21 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De game komt dus NIET naar PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: