fbpx

Square Enix Montréal gaat vanaf nu door het leven als Studio Onoma

Het Zweedse Embracer Group lijfde begin mei van dit jaar Crystal Dynamics, Eidos-Montréal en Square Enix Montréal in. Deze laatste heeft nu een nieuwe naam gekregen.

Square Enix Montréal gaat vanaf nu dus door het leven als Studio Onoma. Dit is Grieks voor ‘naam’. De studio was eerder verantwoordelijk voor de uitstekende mobiele games Hitman GO en Lara Croft GO.

Studio Onoma werkt momenteel aan Square Enix werkt aan mobiele Tomb Raider- en Avatar-games. Avatar Generations, dat gebaseerd is op Avatar: The Last Airbender, Space Invaders én Tomb Raider Reloaded.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: