Bestaande spelers hebben geen actief telefoonnummer (meer) nodig om Overwatch 2 te spelen

Eerder wisten we jullie te vertellen dat Blizzard had laten verstaan dat iedere speler een actief telefoonnummer zou nodig hebben om Overwatch 2 te kunnen spêlen. De ontwikkelaar keert echter terug op zijn stappen…

Deze vereiste botste echter op flink wat tegenwind van de reeds bestaande community en Overwatch-spelers. Na de lamentabele launch, waaronder twee DDoS-aanvallen en vooral de lange wachtrijen besloot Blizzard om iets terug te doen voor de bestaande spelers. En dus hebben zij alvast geen actief telefoonnummer meer nodig.

We hebben het besluit genomen om de telefoonnummervereisten voor een meerderheid van de bestaande Overwatch-spelers te schrappen. Elke Overwatch-speler met een verbonden Battle.net-account, waaronder alle spelers die sinds 9 juni 2021 hebben gespeeld, hoeft geen telefoonnummer op te geven om te kunnen spelen. We werken aan deze verandering en verwachten dat deze op vrijdag 7 oktober live gaat. We houden de spelers op de hoogte zodra het van kracht is.”

Wat betreft de lange wachtrijen en de moeilijkheden om in te loggen, daar geeft de studio mee dat ze actief werken aan oplossingen.

Spelers hebben misschien gezien dat hun wachtrijnummers rondspringen, van een klein getal naar een groter getal. Dit komt doordat er twee wachtrijen zijn voor spelers: één via Battle.net en één via het spel zelf. Dit proces is meestal onzichtbaar voor spelers, maar werd in real time gezien. We hebben veranderingen aangebracht om het wachtrijproces te vereenvoudigen, zodat spelers nu slechts één wachtrij te zien krijgen voordat ze het spel betreden.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)