fbpx

Overwatch 2-spelers hebben een actief telefoonnummer nodig om te spelen

Binnenkort ligt Overwatch 2 in de rekken. En als je nog geen actief telefoonnummer hebt, dan kan je daar maar beter snel voor zorgen. Toch als je de game wilt spelen…

Uit een officieel verslag van Blizzard Entertainment blijkt namelijk dat alle Overwatch 2-spelers, ongeacht op welk platform ze het spel zullen spelen, hun telefoonnummer moeten koppelen aan hun Battle Net-account om te kunnen spelen.

Overwatch 2 krijgt een volledige vernieuwing van de online infrastructuur, genaamd Defense Matrix, om de veiligheid van de spelers te garanderen en verdachte accountactiviteiten te identificeren. Twee van de belangrijkste stappen in die richting zijn SMS Protect (Phone Authentication) en First Time User Experience (Entry Level Restrictions and Monitoring).

Slechts één telefoonnummer per account is toegestaan, en het kan slechts één keer worden gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe account.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: