Kena: Bridge of Spirits nu ook te koop via Steam

Kena Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits verscheen een dik jaar geleden op PlayStation-consoles en de Epic Games Store. Een jaar later maakt deze fantastische adventuregame zijn opwachting op Steam.

Bovendien brengt ontwikkelaar Ember Lab een nieuwe update uit voor de game. Hierin wordt een New Game Plus toegevoegd waarin de game nog moeilijker wordt. Verder zijn er nieuwe outfits voor Kena en hoedjes voor de schattige Rot die kunnen ontgrendeld worden in verschillende nieuwe Spirit Guide Trails.

Na een jaar exclusiviteit in de Epic Games Store is Kena: Bridge of Spirits nu ook verkrijgbaar in de webwinkel van Steam. En daar vind je de game nu tijdelijk aan 25% korting! Waar wacht je nog op?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.