fbpx

Need for Speed Unbound verschijnt op 2 december

Gisteren liet EA weten dat we vandaag de onthulling van de nieuwste Need for Speed-game mochten verwachten. En ze hebben ons niets wijsgemaakt.

De game zal Need for Speed Unbound noemen en zal op 2 december verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Zoals jullie in onderstaande trailer kunnen zien, nemen de graphics van de game ons mee naar een anime-achtig avontuur. De beats worden verzorgd door niemand minder dan A$AP Rocky. Geniet mee!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: