Nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Violet toont nieuwe evoluties

Pokémonfans kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar de release van Pokémon Scarlet en Violet. Speciaal voor hen hebben we een nieuwe trailer waarin de nieuwe evoluties centraal staan.

De gloednieuwe trailer bevat zoals in de intro gezegd heel wat nieuwe evoluties, nieuwe Pokémon, manieren waarop je party-Pokémon je kunnen helpen, nieuwe kaartfunctionaliteit, legendarische motoren, Team Star, aangepaste TM’s en nog veel meer.

Kortom een must see voor de fans!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: