Duikboten maken hun intrede in World of Warships

Naast World of Tanks heeft Wargaming nog twee succesvolle free-to-play games in zijn portfolio steken, namelijk World of Warplanes en World of Warships. Deze laatste krijgt er nu een verrassende toevoeging bij…

World of Warships, verwelkomt een lading nieuwe content en dit met Update 0.11.9. De belangrijkste toevoeging is de lancering van onderzeeërs uit de Verenigde Staten en Duitsland in Early Access.

Duikboten zijn gearriveerd in Early Access, een langverwachte, gloednieuwe speelbare scheepsklasse. Deze dodelijke schepen werken voornamelijk onder water en hebben torpedo’s als voornaamste wapens. Dankzij hun bewapening en stealth zijn ze effectief tegen alle scheepsklassen, maar wel kwetsbaar als ze worden ontdekt.

Als onderdeel van deze Early Access lancering zullen twee opeenvolgende sets Duitse en Amerikaanse onderzeeërs van niveau VI en VIII beschikbaar zijn in The Armory.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: