fbpx

Eerste trailer voor Super Mario Bros. Movie laat Mario en Bowser aan het woord

Super Mario Bros Movie

De gameswereld stond enkele maanden geleden in rep en roer. Niet omdat de release van een of andere AAA-game weer achteruitgeschoven werd, maar omdat aangekondigd werd dat Chris Pratt de stem zou inspreken van Mario in de Super Mario Bros. Movie.

Het was bang afwachten tot de eerste trailer om het resultaat te horen en of we Charles Martinet niet te veel zouden missen.

Gisteren werd tijdens een Nintendo Direct, die ook tijdens New York Comic Con werd afgespeeld, de eerste trailer vrijgegeven van deze langverwachte film. Naast Chris Pratt (Mario) en Jack Black (Bowser), komen ook Miyamoto en de producer van film aan het woord.

Visueel ziet het er alvast fantastisch uit. Illumination Entertainment, de studio achter de bekende Minions-franchise, heeft knap werk verricht samen met Mario-bedenker Shigeru Miyamoto. Deze laatste was namelijk nauw betrokken bij het script en de productie.

Herbekijk hier de 10 minuten durende Nintendo Direct. De trailer zelf begint op minuut 28.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: