Bekijk de nieuwe trailer van de Straw Hat Crew in One Piece Odyssey

De Straw Hat Crew-leden, nu gestrand op het mysterieuze eiland Waford, zullen hun eigen herinneringen bezoeken om hun krachten terug te krijgen met behulp van Lims vreemde krachten.

De avontuurlijke reis van onze beroemde piraten zal hen door een wereld voeren die gemaakt is van hun herinneringen aan het Alabasta Koninkrijk: In dit avontuur zullen de gevaren die op de loer liggen in de zandduinen van de woestijn hen doen terugdenken aan toen ze nog op de Going Merry voeren, hun trouwe eerste schip.

Maar de bemanning is gegroeid en veranderd door twee jaar van avonturen sinds die tijd, en ook al ziet de wereld die uit hun herinneringen is gemaakt er op het eerste gezicht hetzelfde uit, de gebeurtenissen en avonturen die er plaatsvinden zijn een nieuw en ander verhaal, en brengen nostalgie maar ook opwinding van originele ervaringen voor de spelers.

One Piece Odyssey komt 13 januari 2023 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via STEAM.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)