NieR: Automata The End of YoRHA Edition nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Ik vind persoonlijk dat je als gamer minstens één game uit het NieR-aanbod gespeeld moet hebben. De aparte setting en personages zijn iets helemaal anders dan dat je gewoon bent. Switch gamers krijgen daar nu de kans toe.

NieR:Automata The End of YoRHa Edition bevat naast de bekroonde basisgame de DLC genaamd 3C3C1D119440927, met drie uitdagende colosseums en aanvullende kostuums.

Daarnaast kunnen spelers de gratis DLC getiteld 6C2P4A118680823 downloaden. Deze DLC verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch en omvat zes nieuwe kostuums en vier nieuwe accessoires die het uiterlijk van speelbare personages veranderen.

De DLC levert ook twee pod-skins die zijn gebaseerd op personages uit de populaire mobile-titel NieR Re[in]carnation.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)