Overwatch 2 getroffen door meerdere DDoS-hackaanvallen op dag van launch

Overwatch 2

Sinds 4 oktober kan je Overwatch 2 downloaden en spelen. Alhoewel, schrap dat laatste maar want mij is het gisteren en vandaag nog niet gelukt om een potje te knallen op console. De launch verliep trouwens helemaal niet volgens plan zo blijkt…

Bovenop het feit dat wereldwijd honderdduizenden spelers de game wilden spelen, werden de servers ook nog eens getroffen door minstens twee DDoS-aanvallen van een groep hackers.

Terwijl de ontwikkelaars van Blizzard probeerden het spel te stabiliseren en de service opnieuw op te starten, werd vermoedelijk ook een tweede DDoS-aanval uitgevoerd, waardoor de studio gedwongen werd de servers volledig offline te halen.

Na een zeer moeilijke launch voor WoW Classic: Wrath of the Lich King nu dus ook Overwatch 2 in troubles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: