Bloober Team’s The Medium wordt bewerkt tot een televisieserie

De psychologische horror game The Medium kon bij release rekenen op heel wat bijval. Dit door het unieke gameplay aspect dat ontwikkelaar Bloober Team introduceerde. Nu heeft de studio plannen om de game te herwerken tot een televisieserie.

Dat liet Bloober Team bij monde van Piotr Babieno zelf verstaan in een blogpost op hun website.

Hij schreef daarin het volgende: “Zowel de filmindustrie als de videogame-industrie liggen mij na aan het hart en ik ben erg blij dat er eindelijk een kans is om beide te combineren. Mijn vreugde is nog groter omdat twee Poolse bedrijven betrokken zijn bij de productie en er een serie gemaakt zal worden op basis van ons spel,”

En het is hen menens want de regie is in handen van Tomasz Bagiński, de man achter Netflix’ The Witcher.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: