Jurassic World Dominion komt uit op 19 oktober

Jurassic World Dominion

Dino’s rule the world! Of het nu in videogames, films, series of boeken is, dino’s zijn gewoon te cool! Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik er morgen eentje in mijn tuin wil aantreffen… Of het zou een hele brave moeten zijn die goed overeenkomt met mijn zes honden natuurlijk.

Haal Jurassic World Dominion, met 14 minuten nooit eerder vertoonde beelden, een alternatieve opening, meer dinosaurussen en meer actie, op 19 oktober 2022 in huis op Digital, 4K Ultra HD en Blu-ray.  Daarnaast komt de film, zonder extended editie, ook op dezelfde datum uit op DVD van Universal Pictures Home Entertainment. 

Twee werelden botsen als de epische saga die begon met Jurassic Park komt tot een grootse conclusie in Jurassic World Dominion. Geregisseerd door Colin Trevorrow en geproduceerd door Steven Spielberg, de regisseur van de eerste twee Jurassic Park-films, speelt zich af vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar, wanneer er weer dinosaurussen op aarde rondlopen.

Oog in oog met de catastrofale gevolgen van een planeet die opnieuw wordt gedomineerd door prehistorische roofdieren, verenigen twee generaties Jurassic-helden zich als artsen Ellie Sattler (Laura Dern), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Alan Grant (Sam Neill) om zich bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) aan te sluiten voor een avontuur dat het lot van mens en dinosaurus voor eens en voor altijd zal bepalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: