Dead Space Remake kost je 20 euro meer op console dan op pc

Dead Space Remake

Gisteren liet EA de eerste gameplay trailer los op de wereld van de Dead Space Remake. Deze werd goed onthaald door de fans maar er was echter een domper op de feestvreugde…

En die spreekwoordelijke domper was de prijs van de game. De Dead Space Remake zou je op console maar liefst 70 euro kosten, toch wat (te) veel voor een remake denken wij dan.

Opvallend echter is dat de game je op pc, via Steam, slechts 50 euro kost. Toch een verschil van maar liefst 20 euro. Waarom dan duurder op console stel ik me de vraag?

Maar bon, de echte fans zullen wel bereid zijn om meer te betalen aangezien de game toch flink wat extra’s aan boord heeft, vergeleken met het origineel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)