Speel nu Roller Champions’ gloednieuwe seizoen: Dragon’s Way

Roller Champions Dragon's Way

Good news everyone! Dragon’s Way, Roller Champions’ nieuwe seizoen, is nu speelbaar voor iedereen op alle beschikbare platformen. Het seizoen introduceerteen volledig nieuw thema, nieuwe maps en volledige cross-platform features.

Het nieuwe seizoen voor Roller Champions brengt een nieuw thema met zich mee, geïnspireerd op vechtsporten en eeuwenoude tradities uit Azië. We kunnen onze vaardigheden nu verfijnen in de gloednieuwe Bangkok Arena, Zen Temple en Dragon Temple.

In dit nieuwe seizoen kunnen we eindelijk ook onze vrienden uitnodigen voor een match, ongeacht het platform dat ze gebruiken, dankzij cross-play uitnodigingen. Tot slot krijgen we elke week een andere modus of skatepark minigame voorgeschoteld, waarmee we fans kunnen verdienen en bijdragen aan onze vooruitgang in de Roller Pass.

Roller Champions is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows pc, via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: