Draken en eenhoorns komen tot leven in My Fantastic Ranch

Draken zijn cool, en eenhoorns zijn eveneens cool! Niet te verwonderen dus dat zowel de ouders als hun kabouters zich tezamen zullen vermaken met My Fantastic Ranch.

Deze managementgame is gericht op jongere spelers en laat hen een ranch vol fantastische wezens beheren.

Binnen een betoverende wereld waarin draken en eenhoorns leven, kunnen spelers de ranch van hun dromen bouwen in deze managementgame voor het hele gezin. Daarvoor kunnen spelers kiezen uit meer dan 24 soorten gebouwen en decoratieve elementen, van fonteinen en trainingsvelden tot graansilo’s, tuinen en heel veel meer. Dankzij de intuïtieve interface kunnen spelers eenvoudig gebouwen, paden en hekken plaatsen om de mooiste ranch van het koninkrijk te creëren!

Samen met je personeel kun je acht soorten draken en eenhoorns verzorgen door ze dagelijks te trainen en te voeden. Als je ranch voltooid is, kun je leerlingen verwelkomen en rijlessen geven, van dressuur en acrobatiek tot schietoefeningen. Maak de ideale combinatie van leerling en magische rijdier om een topduo te vormen dat tijdens festivals zeker indruk op de prins en prinses zal maken.

My Fantastic Ranch verschijnt op 17 november 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en Epic Game Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)