Blade zet zijn tanden in nieuwe trailer van Marvel’s Midnight Suns

Nog twee maanden en dan kunnen we aan de slag met Marvel’s Midnight Suns. Er zijn al heel wat helden geïntroduceerd de voorbije maanden en nu is Blade aan de beurt.

2K Games en Firaxis hebben weer een nieuwe introductietrailer voor ons klaarstaan. Deze keer is het de beurt aan ‘The Daywalker’ oftewel Blade. De half vampier/half mens is er duidelijk klaar voor. Acteur Michael Jai White (Spawn) voorziet het stemmenwerk van Blade.

Binnenkort krijgen we zoals gewoonlijk een uitgebreidere trailer te zien. Marvel’s Midnight Suns is speelbaar vanaf 2 december voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: