Let’s Sing Presents ABBA! is nu beschikbaar

Let's Sing ABBA

Wie dit weekend zin heeft om zijn stem helemaal schor te zingen op de grootste hits van ABBA heeft geluk! Want Let’s Sing Presents ABBA! is nu beschikbaar op alle consoles.

Jaren terug was Singstar zowat de grootste cashcow van Sony, maar die gloriejaren liggen jammer genoeg al een tijdje achter ons. En toch hebben we geluk want al jaren doet Let’s Sing een meer dan aardige poging om het gat op te vullen.

Het voordeel voor de gamer? Dat je de game op alle consoles kan spelen én met je smartphone als microfoon. De laatste nieuwe versie staat volledig in het teken van de legendarische discogroep ABBA en serveert ons de grootste hits.

De volledige lijst vind je hier:

Bang-A-BoomerangOne Of Us
ChiquititaRing Ring
Dancing QueenSOS
Does Your Mother KnowSummer Night City
EagleSuper Trouper
FernandoTake A Chance on Me
Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)Thank You For The Music
Happy New YearThat’s Me
Head Over HeelsThe Day Before You Came
I Do, I Do, I Do, I Do, I DoThe Name of The Game
Knowing Me, Knowing YouThe Winner Takes It All
Mamma MiaUnder Attack
Money, Money, MoneyVoulez-Vous
On And On And OnWaterloo
One Man, One WomanWhen All Is Said And Done
I Still Have Faith In You

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: