fbpx

Fallout viert 25ste verjaardag en jij viert mee

In 1997 speelde ik mijn eerste Fallout game en ik was meteen verkocht. Ik heb daarna alle Fallout games gespeeld en hoop net als heel wat fans op een Fallout 5 of een remake van Fallout New Vegas, voor mij nog steeds de beste uit de reeks.

Of nummertje 5 en die remake er zullen komen? Wie zal het zeggen. Ondertussen bestaat de saga 25 jaar en dat laat Bethesda niet onopgemerkt voorbijgaan.

Hieronder alvast een overzicht van wat je zoal mag verwachten:

GRATIS WEEK FALLOUT 76
 
Heb je nog geen duik genomen in Fallout 76? Verken post-nucleair Appalachia met je vrienden tijdens de gratis week van Fallout 76, die eindigt op 10 oktober.

Tijdens de gratis week is Fallout 76 ook te koop, zodat je met korting kunt blijven spelen zonder iets te missen.
 
FALLOUT SHELTER KRIJGT EEN NIEUWE UPDATE!
 
Voor het eerst in meer dan vier jaar voegt Bethesda nieuwe content toe aan Fallout Shelter. Neem het op tegen een buitenaardse dreiging in een geheel nieuwe questline met nieuwe vijanden, ga de strijd aan met nieuwe wapens, rekruteer nieuwe Dwellers en versier je Vault met een nieuw feestkamerthema.
 
BESPAAR VEEL TIJDENS FALLOUT’S FRANCHISE SALE
 
Nieuwkomer in het Fallout-universum of oude fan op zoek naar een paar ontbrekende items in je collectie? We bieden fikse kortingen voor de hele Fallout-franchise! Spelers op Steam hebben tot 18 oktober de tijd om te profiteren van de jubileumuitverkoop, terwijl de verkoop op de Xbox- en PlayStation-platforms op 12 oktober afloopt.

Op deze speciale website kan je terecht voor meer informatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: