Geniet van je duistere kantjes in Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities trailer

Geef het gerust toe: we hebben allemaal wel een donker en duister kantje dat we verborgen houden voor mekaar. Maar wat als er een plek bestond waar je jouw donkere kant kon ervaren?

Vanaf 25 oktober kunnen we op Netflix genieten van de eerste twee afleveringen van deze, ongetwijfeld, bizarre serie.

Guillermo zelf zegt daar alvast het volgende over: “Stel je geest voor als een kast waarin je je donkerste gedachten en diepste angsten opbergt,” zegt del Toro in de openingsstem. “Wat zou er gebeuren als je die kast zou openen zodat de wereld hem kan zien? Daar komen we zo achter.

We zijn benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)