Chivalry 2 komt vandaag naar Xbox Game Pass

Chivalry 2

Chivalry 2 is zonder twijfel de plezantste online multiplayer hack and slash game van het moment. En als jij een Xbox Game Pass-abonnement hebt, dan hebben we goed nieuws voor jou.

Microsoft bevestigde via Twitter dat de game vanaf vandaag beschikbaar is op Xbox Game Pass. Je hebt dus geen enkel, en ik herhaal geen enkel, excuus om de game niet te proberen.

Chivalry 2 komt eraan… en je zult een strijdkreet nodig hebben,” verkondigde Microsoft via zijn Xbox Game Pass Twitter-account, samen met een korte clip waarin een aantal van de in-game streken worden getoond waaraan ook jij zult kunnen deelnemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)