fbpx

EA doet mysterieus over Need for Speed-aankondiging deze week

Het borrelt al een tijdje en vorige week deed journalist Tom Henderson nog een schepje bovenop het geruchtenvuurtje: de nieuwe Need for Speed wordt begin oktober onthult.

Nu lijken ook de ontwikkelaars op de hypetrein te springen. Want in een reactie op de vraag of we de aankondiging deze week mogen verwachten. De reactie van het officële Need for Speed-account, en meer bepaald die van Codemasters, spreekt boekdelen.

Volgens de geruchten zou de game Need for Speed Unbound heten en op 2 december al uitkomen voor next-gen consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: