“Need for Speed Unbound verschijnt op 2 december voor pc en next-gen consoles”

Er is eindelijk nog eens goed nieuws voor de Need for Speed-fans. Dit jaar is het zover, dan kunnen ze rekenen op een nieuwe telg die door het leven gaat als Need for Speed Unbound.

Maar er is meer goed nieuws voor diezelfde fans: als we de geruchten mogen geloven, dan zou de game verschijnen op 2 december, en dit op pc en next-gen consoles.

Nog volgens bekende leaker Tom Henderson zouden we in de maand oktober ook de eerste bewegende beelden te zien krijgen, en de volledige reveal van de game.

We zijn alvast benieuwd naar de map en ook naar de grafische stijl want die zou er animatie-achtig uitzien. En dan is er nog de multiplayer natuurlijk. Multiplayer speelt naar verluidt ook een grote rol, met zogenaamde Meetups waardoor spelers zich kunnen verzamelen in een gebied van de kaart en daar kunnen racen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: