Sackboy: A Big Adventure verschijnt 27 oktober op pc

Als je wat (veel) geduld hebt, zin hebt om Sony’s exclusives te spelen, maar geen zin hebt om een PS5 te kopen, dan zit je zeker goed met je gaming pc. Er komt deze maand weer een PlayStation exclusive naar pc, namelijk Sackboy: A Big Adventure.

Sackboy: A Big Adventure, ontwikkeld door Sumo Digital, was een PlayStation 5 launch game, maar verscheen ook op PlayStation 4.

Sackboy: A Big Adventure zou op 27 oktober naar pc komen. Dit via Steam en de Epic Games Store.

De trailer vermeldt een paar pc-functies zoals 4K@120FPS-ondersteuning, VRR-ondersteuning, Ultrawide (21:9) ondersteuning en NVIDIA DLSS-ondersteuning.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: