Hier is de Overwatch 2 launch trailer

Overwatch 2

Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met Overwatch 2. We hebben er flink wat op moeten wachten maar binnenkort is het dus eindelijk zover.

De game zelf is nog niet te preloaden maar om alvast in de stemming te komen heeft Blizzard de launch trailer vrijgegeven.

Denk er wel aan, om te kunnen spelen heb je een actief telefoonnummer nodig. Nog belangrijker is het volgende: ben je een Overwatch-speler en wil je jouw vooruitgang meepakken naar Overwatch 2, dan moet je jouw gegevens koppelen.

Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op deze pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: