fbpx

Beyond Good & Evil 2 al langer in ontwikkeling dan Duke Nukem Forever

Beyond Good And Evil 2

Het lijkt niet meteen goed te gaan daar bij Ubisoft. Zo werd de release van piratengame Skull and Bones al meermaals achteruit geschoven en ook met de remake van Prince of Persia: Sands of Time gaat het allerminst goed.

En nu blijkt ook nog eens dat die andere veelbelovende game, Beyond Good & Evil 2, in een ontwikkelhel is terecht gekomen. Over de interne keuken gaan al heel lang de meest wilde geruchten rond, maar onderaan de streep is de game 14 jaar na de eerste aankondiging nog steeds in ontwikkeling.

In 2008 kregen we voor het eerst een trailer te zien van Beyond Good & Evil 2. Ondertussen zijn we zo al 5.240 dagen na de eerste aankondiging. Een belachelijk hoog cijfer, maar het kroont zich zo wel tot de game die het langst in ontwikkeling is.

De vorige recordhouder, Duke Nukem Forever, zag het levenslicht na 5.156 dagen in ontwikkeling te zijn geweest. En met deze game liep het allesbehalve goed af.

Ik hoop écht dat Ubisoft een tweede adem vindt en de ontwikkeling van al deze games terug op de rails krijgt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d