Ubisoft stelt Skull and Bones uit tot maart 2023

Ons ooglapje, zilveren oorring en houten been mogen voorlopig nog even in de kast blijven. Een zestal weken voor de game zou moeten verschijnen, heeft Ubisoft Skull and Bones uitgesteld naar maart volgend jaar.

Via een bericht op Twitter geeft de ontwikkelaar volgende boodschap mee: ‘Vandaag willen we jullie een update geven over onze releasedatum. Hoewel de ontwikkeling van Skull and Bones in dit stadium afgerond is, heeft de waardevolle feedback die we tijdens onze verschillende technische tests en het insiderprogramma hebben gekregen, ons ervan overtuigd dat we nog wat extra tijd kunnen gebruiken om de spelervaring verder op te poetsen en in balans te brengen zodat jullie allemaal de beste spelervaring krijgen die we kunnen bieden. Daarom hebben we besloten om de oorspronkelijke releasedatum te verschuiven naar 9 maart 2023. We zullen meer sessies via het insiderprogramma organiseren om feedback te blijven verzamelen. Als je nog geen kans hebt gehad om hieraan deel te nemen, kan je uitkijken naar onze open bèta die in de nabije toekomst georganiseerd zal worden! Bedankt voor jullie steun en tot binnenkort voor meer informatie’.

Skull and Bones zou oorspronkelijk op 8 november verschijnen. De game zal verschijnen op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.