fbpx

Ryan Reynolds en Hugh Jackman spoilen het verhaal van Deadpool 3

Vandaag werden we allemaal verrast door een bericht van onze MrRolfson. Hij liet ons weten dat Hugh Jackman nog één keer de rol van Wolverine gaat vertolken in de derde Deadpool-film. Daar stopt het echter niet, want in een nieuw filmpje spoilen Ryan Reynolds en Hugh Jackman het plot van de aankomende Deadpool-film.

Op een briljante manier verkondigde Ryan Reynolds dat Hugh Jackman voor een allerlaatste keer de rol van Wolverine gaat vertolken in de derde Deadpool-film. Iets later werd er een nieuw filmpje gelanceerd door allebei de acteurs.

Wie de film Logan heeft gezien, weet wat er gebeurd met Wolverine. Daarom wouden Ryan Reynolds en Hugh Jackman het één en ander duidelijk maken voor de kijkers. Ze kunnen hun enthousiasme echter niet de baas en vertellen ook ineens wat er in Deadpool 3 staat te gebeuren. Deadpool 3 zal ook voor de eerste keer een deel uit maken van het fameuze MCU.

Geniet wederom van dit geweldige filmpje.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: