Hugh Jackman nog één keer als Wolverine in Deadpool 3!

Deadpool 3 Wolverine

Van een verrassing van formaat gesproken! Via een korte update, en op heel eigen wijze, heeft Ryan Reynolds bekend gemaakt dat Hugh Jackman nog één keer de klauwen van Wolverine aan trekt voor Deadpool 3.

Deadpool 3 wordt meteen de eerste film die zich in het MCU (Marvel Cinematic Universe) afspeelt én die onder de vlag van Disney wordt uitgebracht. Misschien daarom dat de productie wat langer duurt dan normaal.

Vele fans hadden gehoopt om een eerste trailer te zien tijdens de D23-expo enkele weken terug. Helaas was dat niet het geval, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met deze trailer.

Jackman was als laatst te zien als Wolverine in het fantastische Logan in 2017. De film was ook een prachtig afscheid van een iconische superheld. Al lijken de vele plagerijen van Reynolds door de jaren heen geholpen te hebben om Jackman nog één keer terug te laten keren als Wolverine.

Het is nog wel even wachten op de release van Deadpool 3. De film verschijnt pas op 6 september 2024.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: