fbpx

Nieuwe trailer onthult het verhaal achter A Plague Tale: Requiem

Als er één game is waar ik helemaal voor klaar ben dit najaar, dan is dat A Plague Tale: Requiem. Ik was helemaal onder de indruk van het origineel en verwacht veel van deze nieuwe telg.

Als Amicia en Hugo op zoek gaan naar een mysterieus eiland in de hoop een einde te maken aan de vloek die door Hugo’s bloed stroomt, moeten ze vertrouwen op de hulp van de mensen die ze ontmoeten.

De jonge De Runes betreden vreemd terrein en zullen het waarschijnlijk niet alleen redden… maar hoeveel vertrouwen kunnen ze in vreemden stellen? Het antwoord lijkt even onzeker als het eiland mooi en angstaanjagend is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: