Nieuwe Gotham Knights-trailer onthult details over pc-features

Als je net als in die Batman game zonder Batman de superheld wil uithangen, dan kan je maar beter over een stevige pc beschikken. Of toch eentje waar de Gotham Knights iets mee kunnen aanvangen.

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag een nieuwe trailer van Gotham Knights waarin de aankomende open-wereld actie-rpg wordt getoond op pc.

De video laat verschillende hoogwaardige visuele eigenschappen zien die gamers in de pc-versie van het spel kunnen verwachten, zoals 4K-resolutie, een ultra-hoge framerate, reflecties met ray-tracing en Nvidia DLSS 2, AMD FSR 2 en Intel XeSS (XE Super Sampling) voor nog betere prestaties.

Pc-gamers kunnen uitkijken naar uitgebreide aanpassingsopties, zoals ondersteuning voor ultrawide- en meerdere monitors in Gotham Knights vanaf de lancering op 21 oktober 2022. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: