We krijgen om de zes maanden een nieuwe Star Wars game

Om de zes maanden een nieuwe Star Wars game? Wie kan daar nu nee tegen zeggen? Ik alvast niet. Maar hoe gaan ze dat dan flikken bij Disney en co? Heel eenvoudig zo blijkt…

We weten ondertussen allemaal dat er een heleboel Star Wars games bij diverse teams in ontwikkeling zijn, zelfs bij Ubisoft. En daar is dus een goede reden voor zo blijkt. Zo moet Star Wars Jedi: Survivor, volgens mij persoonlijk de belangrijkste uit het rijtje, in 2023 verschijnen.

Volgens bepaalde betrouwbare en goed geïnformeerde bronnen zou Disney het plan opgevat hebben om om de zes maanden een Star Wars game uit te brengen. Dit plan omvat één triple A game, aangevuld met een kleinere game, per fiscaal jaar. Als we even tellen zou dit dus betekenen dat er maar liefst acht Star Wars games in ontwikkeling zijn.

Naast Star Wars Jedi: Survivor is er Skydance Media’s door Amy Hennig gecreëerde game, Respawn Entertainment’s titelloze FPS en Ubisoft’s titelloze open wereld game. Laten we ook Quantic Dream’s Star Wars: Eclipse, Zynga’s Star Wars: Hunters en Respawn’s titelloze strategiegame niet vergeten. Tot slot is er Saber Interactive’s Knights Of The Old Republic Remake, dat voorheen door Aspyr werd ontwikkeld.

Met andere woorden: the force is strong!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: