Assassin’s Creed Valhalla Update 1.6.1 bevat nieuwe tombes en terugkerende content

Nog steeds druk in de weer met Assassin’s Creed Valhalla en nog altijd zin in nieuwe content? Zoek niet verder! Update 1.6.1 heeft namelijk het een en het ander in petto voor jou.

In de nieuwste update die vandaag live komt kan je terecht voor een heleboel nieuwe content. Denk hier onder andere aan nieuwe puzzelgerichte Tombs of the Fallen en het Rune Forge-gebouw voor Ravensthrope.

Daarnaast keert later in oktober een vernieuwde versie van het spookachtige Oskoreia Festival terug.

De info uit het persbericht luidt als volgt: “De reis van Tombs of the Fallen komt tot een episch einde in deze gloednieuwe toevoeging. Vind je weg door drie mysterieuze tombes vol eeuwenoude vallen en complexe puzzels. Alleen de meest toegewijde avonturiers zullen begraven geheimen van een gevallen beschaving ontdekken. Observeer en verken diepe wateren, gesmolten lava en Isu-leer om eeuwenoude puzzels op te lossen en verloren schatten te bemachtigen. Verspreid over Engeland zijn deze ontdekkingsgraven beschikbaar vanaf het moment dat je Ravensthorpe ontgrendelt.

Zin om je nederzetting verder uit te breiden? Ook dat is mogelijk: “Bouw het Rune Forge gebouw en verleg de grenzen van het aanpassen van je gear. De Rune Forge kan worden gebouwd zodra Ravensthorpe is opgewaardeerd tot Level 4. Met de Forge kun je de perks van je huidige uitrusting veranderen in nieuwe runen in ruil voor zilver. Verken de wereld van Valhalla om meer spullen te vinden en hun perks om te zetten in waardevolle runen! Merk op dat de Rune Forge geen items ondersteunt die zijn verkregen uit de uitbreidingen van het spel. Runen kunnen ook worden verkocht voor zilver in de Forge.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: