fbpx

Zlatan Ibrahimović schittert in Astérix and Obélix: The Middle Kingdom-filmtrailer

‘Bij Toutatis!’ zien we daar niemand minder dan stervoetballer, en een van de beste voetballers ter wereld, Zlatan Ibrahimović in een nieuwe trailer voor Astérix and Obélix: The Middle Kingdom? Of heb ik te veel gedronken van Panoramix’ toverdrankje?

Nee hoor het is inderdaad de man himself die meespeelt in deze gloednieuwe trailer van de bekendste Galliërs die reeds jaren schitteren in films, series, boeken en zelfs games.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: