Ex-Battlefieldontwikkelaars tonen eerste trailer van The Finals

The Finals

Studio Embark, dat bestaat uit ontwikkelaars die in het verleden bij DICE aan Battlefield hebben gewerkt, heeft de allereerste gameplay de wijde wereld ingestuurd van hun nieuwste shooter The Finals.

The Finals moet een free-to-play arenashooter worden waarin heel wat van de omgeving kapot gemaakt kan worden. Dit laatste kennen we uiteraard ook uit de vorige Battlefield-games. De twist is hier dat je de omgeving kan gebruiken om het je tegenstanders moeilijk te maken. Het doel van het spel is uiteraard zoveel mogelijk tegenstanders afknallen om zo zoveel mogelijk geld binnen te rijven.

De game wordt ontwikkeld voor pc en via Steam kan je jezelf inschrijven voor de aangekondigde alphatest. Een releasedatum is nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: