Maw and Disorder Mini-Set nu beschikbaar in Hearthstone

Als er een moord wordt gepleegd en men heeft een vermoeden wie de schuldige is, dan volgt er meestal ook een proces. In Hearthstone is dat niet anders! Na de Murder at Castle Nathria-uitbreiding is het tijd voor het proces waarbij Sylvanas zich moet verdedigen bij de Jailer. Dat alles werd gebundeld in de Maw and Disorder Mini-Set die nu beschikbaar is.

Zoals het een goede mini-set betaamt omvat de set 35 nieuwe kaarten waarvan 4 Legendary, 1 Epic, 14 Rare en 16 Common kaarten. De nieuwe kaarten kun je vanaf heden terugvinden in de Murder at Castle Nathria-boosters of je kunt ze gewoon allemaal kopen voor de schappelijk prijs van 2000 goudstukken of 1500 Runestones. De versie waarbij alle kaarten een gouden randje kregen, haal je in huis voor 70 euro of 7000 Runestones. Zoals je wellicht ziet kun je die laatste dus niet in huis halen met goudstukken; de enige currency in de game die je gratis in huis kan halen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.