Call Of Duty Modern Warfare 2 heeft meest succesvolle bèta ooit

Call of Duty Modern Warfare 2

De laatste Call of Duty: Modern Warfare 2 open bèta werd afgerond en daarmee viert Infinity Ward zijn meest succesvolle bèta ooit. Spelers die vooruitgang boekten in de bèta kunnen exclusieve beloningen vrijspelen wanneer het volledige spel op 28 oktober uitkomt.

Tijdens de bèta van afgelopen weekend konden spelers al vroeg aan de slag met spelmodi als Team Deathmatch, Domination, Knockout, Prisoner Rescue, Ground War en de third-person modus. Ondanks een enigszins ingewikkeld schema had de bèta de grootste opkomst van alle Call of Duty beta’s, dat wordt gemeten op basis van het aantal spelers, gespeelde uren en het aantal wedstrijden op alle platforms tijdens de twee bètaweekenden.

Spelers die in de bèta een level omhoog gingen, kunnen op dag één van de release van het spel een heleboel beloningen verzilveren, waarbij alle tien beloningen worden vrijgespeeld voor iedereen die level 30 heeft bereikt.

Het volledige spel komt op 28 oktober uit voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Spelers die een pre-order plaatsten, kunnen vanaf 20 oktober inloggen. Het vooraf bestellen van de Vault Edition geeft spelers ook een early access evenals wat extra’s waaronder de Battle Pass van het eerste seizoen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: