Eerste trailer voor Knock At The Cabin van M. Night Shyamalan

Knock At The Cabin

M. Night Shyamalan staat nog altijd voornamelijk bekend voor zijn werk als regisseur van The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en The Village. De recente jaren waren zijn films niet altijd van hetzelfde niveau, hopelijk is Knock At The Cabin een uitzondering op deze regel.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

De film is gebaseerd op het boek van Paul Tremblay met de titel The Cabin at the End of the World. De cast bestaat uit Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn en Rupert Grint.

Knock At The Cabin is vanaf 1 februari te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.